Un deputat AUR cere demiterea șefului de la Serviciul de Ambulanță Vrancea

Distribuie acest articol!

Deputatul AUR George Badiu cere public ministrului Sănătății Vlad Voiculescu să facă demersurile necesare pentru schimbarea din funcție a șefului de la Serviciul de Ambulanță Vrancea, dr. Vitalie Bețișor. Acesta a început să îi trimită amenințări deputatului AUR pentru că a cerut autorităților să cerceteze neregulile semnalate în cadrul structurii conduse de Bețișor.

Deputatul AUR a depus în luna februarie două interpelări către ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și ministrul de Interne Lucian Bode pe tema neregulilor de la Serviciul de Ambulanță Vrancea. Badiu susține că managerul acestui serviciu a trimis în repetate rânduri la intervenții de cod roșu ambulanțe cu asistent în loc de medic. Totodată, Bețișor ar fi folosit mașina de serviciu în scopuri personale pentru curse între România și Republica Moldova.

În calitate de deputat în Parlamentul României, cer public ministrului sănătății să facă demersurile necesare pentru schimbarea din funcție a șefului de la Serviciul de Ambulanță Vrancea. Acest individ ce a gestionat respectiva instituție ca feuda proprie, recurge inclusiv la amenințări la adresa mea, din cauză că am solicitat un control amănunțit pe partea managerială. Asemenea personaje nu au ce căuta în sistemul de sănătate din România!”, a declarat George Badiu.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Ar putea fi o imagine cu text

Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: