Politică

Un consilier PSD a umilit un cioban: i-a legat o talangă de gât, l-a pus în genunchi și l-a obligat să facă ca berbecul

Imagini șocante surprinse în comuna Zăpodeni, județul Vaslui! Un bărbat a fost umilit chiar de cei pe care îi numea prieteni. Totul s-a petrecut la o stână din localitate, unde cel batjocorit muncea ca cioban. Patronul stânei, care este și consilier local din partea Partidului Social Democrat (PSD), împreună cu un alt prieten de-al său i-au legat bărbatului o talangă de gât și l-au pus să meargă în genunchi și să facă precum un berbec. Victima, care este o persoană fără prea multă carte, a intrat, la început, în jocul celor doi, însă, după ce a realizat că este înregistrată video, a încercat să oprească filmulețul, scrie Vremea Nouă

INREGISTRAREA VIDEO AICI

Foarte încântați de isprava lor, cei doi agresori și-au urcat creația videografică pe rețelele sociale, crezând că vor face ravagii cu ea. Filmulețul s-a întors însă ca un bumerang împotriva lor, după ce întreaga comunitate din Zăpodeni le-a condamnat gestul. “Acest băiat, Panainte Lucian, pe lângă faptul că este om cu carte, absolvent de facultate, mai este și consilier local. În calitate de ales al cetățenilor din comună, el ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți, copiii să aibă ce învăța de la el. Din păcate, el nu se află la prima astfel de abatere. În trecut, a mai pus un băiat extrem de necăjit din satul nostru să se întindă pe jos și să facă precum ursul. I-a dat o bere și l-a batjocorit. Îi place să umilească oamenii, în special pe cei neajutorați”, a declarat un cetățean din Zăpodeni. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button