Politică

VIDEO: Un angajat al CNAIR, Alin Şerbănescu, îşi permite să perturbe transmisia în direct a postului Realitatea Plus de pe podul de la Brăila

Echipa emisiunii „Culisele statului paralel” de la postul TV Realitatea Plus a fost, joi, întreruptă, în transmisia pe care o avea de la ora 16,00, în direct de pe podul de la Brăila, de către Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt al CNAIR, care a interferat peste live-ul jurnalistei Anca Alexandrescu. Instituțiile statului au devenit niște grupări infracționale organizate. Acest individ are rolul de a proteja imaginea șefilor profund corupți ai CNAIR, numiți politic de PSD și PNL.

Şerbănescu a avut, în direct, un schimb de replici dur cu Anca Alexandrescu, pe motiv că aceasta şi invitaţii săi se aflau pe partea carosabilă a podului, ceea ce, susţinea el, le-ar fi pus viaţa în pericol, deşi echipa Realitatea Plus se afla într-un scuar în afara carosabilului.

Mai mult, CNAIR, fără a cere permisiunea Realitatea Plus, a transmis pe pagina sa de internet întreaga discuţie.

Anca Alexandrescu l-a invitat pe Şerbănescu să părăsească perimetrul de transmisie, însă acesta nu a dorit, rămânând minute în şir în cadru, ameninţând cu amenzi sau cu plângeri penale la adresa realizatoarei Tv.

Într-un final, după o lungă controversă atât cu Anca Alexandrescu cât şi cu invitaţii acesteia, Şerbănescu a plecat, dar paradoxal…deplasându-se chiar pe partea carosabilă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button