Politică

Țurcan se laudă cu victoria de la Sibiu

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Sibiu, ministrul Culturii, Raluca Turcan, a declarat luni că liberalii au cel mai mare număr de primari din judeţ şi preşedintele liberal al Consiliului Judeţean (CJ), Daniela Cîmpean, a câştigat cel de al treilea mandat, potrivit unui comunicat de presă.

„Echipa PNL Sibiu rămâne cea mai puternică forţă politică din judeţul Sibiu! Privim cu responsabilitate votul de ieri, care este o confirmare a faptului că PNL are cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea comunităţilor locale din judeţul Sibiu. PNL Sibiu a câştigat alegerile pentru preşedinţia Consiliul Judeţean, iar Daniela Cîmpean a fost aleasă pentru al treilea mandat. O reuşită meritată, bazată pe muncă multă, proiecte importante şi rezultate. Este primul preşedinte de Consiliu Judeţean din Sibiu care se bucură de încrederea sibienilor pentru al treilea mandat. PNL Sibiu a obţinut cel mai mare număr de primari în judeţul Sibiu! Este o reuşită a oamenilor buni care au convins comunitatea că merită să conducă judeţul Sibiu, comunele şi oraşele”, a spus Raluca Turcan.

Liderul judeţean al PNL, Raluca Turcan, a afirmat că liberalii vor reprezenta şi în continuare „cea mai puternică forţă politică din judeţul Sibiu”.

„Felicit din suflet câştigătorii, urez forţă celor care nu au reuşit în această competiţie! Mulţumim sibienilor din tot judeţul pentru încrederea acordată, aşa cum i-am obişnuit, nu vom dezamăgi, vom fi în continuare dedicaţi serviciului public! Cu onestitate, prin implicare şi prin faptele care fac diferenţa, PNL va rămâne cea mai puternică forţă politică din judeţul Sibiu!”, a subliniat Raluca Turcan.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button