Turcan despre familiile vulnerabile: Sunt copii în România care nici măcar nu miros alocaţiile pentru că părinţii le cheltuie pe altceva

Distribuie acest articol!

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, sprjină punctul de vedere al deputatului PNL Florin Roman care a afirmat recent că pentru familiile numeroase din mediul rural alocația copiilor este principala sursă de venit. Ea a mai spus că alocaţiile trebuie majorate şi vor fi majorate, însă acestea trebuie completate de alte servicii care să vină în sprijinul familiilor vulnerabile.

Da, alocaţiile trebuie majorate şi le vom majora. Va exista un calendar clar, nu doar de dublare, ci de creştere constantă a acestor alocaţii, dar prioritatea noastră acum este ca orice majorare de alocaţii să fie completată şi de alte servicii care sprijină şi copiii şi familiile să iasă din sărăcie”, a declarat Turcan la RomâniaTV.

Dacă sunt familii care trăiesc din alocaţie, acestea trebuie sprijinite, fie cu asistenţă socială mai bună, de calitate, fie cu găsirea de locuri de muncă”, a mai spus ministrul.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: