Tudor Chirilă: Păpușa de la Grivco a devenit păpușar

Distribuie acest articol!

Tudor Chirilă a transmis un mesaj dur, pe pagina sa de Facebook, președintelui României pentru modul în care gestionează criză politică actuală. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Tudor Chirilă l-a atacat pe Klaus Iohannis, făcându-l ,,păpușar” pentru modul în care gestionează criza politică. De asemenea, șeful statului este considerat ,,trădător” deoarece ar pregăti pe social democrați să ajungă la putere.

În mesajul postat, Chirilă a vorbit despre incendiul de la Constanța și imposibilitatea guvernanților de a salva sistemul medical, ce se află într-o criză profundă.

Tudor Chirilă: ,,Poporul și-a pierdut definitiv încrederea în clasa politică”

Artistul a vorbit și despre eșecul campaniei de vaccinare și modul în care politicienii au gestionat criza sanitară. ,,E important să corelăm proporția dintre rata de vaccinare și nivelul de corupție sau intensitatea luptei anticorupție. Pe scurt realitatea este că România și Bulgaria sunt cele mai nevaccinate  dar și cele mai corupte și sărace state din Europa. Lucrurile se leagă”, se arată în postarea sa.

Chirilă îl consideră pe Iohannis ,,la fel de ticălos ca prim ministrul lui” și dă vina pe ei pentru că ,,au aruncat țara în criză”. Totodată, artistul a explicat modul în care Iohannis a ajuns să preia frâiele țării, populația fiind ,,sătulă de mafia PSD” a votat răul cel mai mic.

,,Acesta este leadership-ul din 2021. Păpușa de la Grivco a devenit păpușar”, a conchis Tudor Chirilă în postarea sa.

Klaus Iohannis le-a dat timp formațiunilor politice să găsească o soluție pentru ieșirea din criză

Președintele României a declarat presei că e nevoie de un nou Guvern. Întrebat dacă Florin Cîțu ar putea reveni în funcția de prim-ministru, șeful statului a precizat că ,,orice persoană susținută de o majoritate parlamentară poate să devină premier”.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: