InternaționalȘtirile 60m.RO

Trump își reia campania electorală. Primul miting electoral va avea loc în Florida

Donald Trump va participa luni în Florida la primul miting electoral după ce a fost testat pozitiv la coronavirus săptămâna trecută, a anunțat vineri echipa sa de campanie, relatează AFP. Sâmbătă ar urma să țină primul său eveniment public la Casa Albă.

Președintele SUA și-a exprimat în repetate rânduri, în timpul convalescenței sale, nerăbdarea de a-și relua campania electorală pe teren pentru alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, iar medicul său a afirmat că el ar putea să își reia activitățile publice „fără risc” de sâmbătă.


Președintele republican Donald Trump a anunțat vineri că este pregătit să își reia campania electorală cu o serie de mitinguri în weekend, după ce Covid-19 l-a pus pe tușă pentru o săptămână în lupta împotriva contracandidatului său Joe Biden pentru Casa Albă.


De asemenea, preşedintele american, Donald Trump, va ţine sâmbătă la Casa Albă primul său eveniment cu public după testul pozitiv la COVID-19 săptămâna trecută, a afirmat vineri un oficial cu rang înalt, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Back to top button