Politică

Tricolorii s-au antrenat la Frankfurt înaintea meciului decisiv cu Slovacia

Echipa României a avut, marți seara, antrenamentul oficial înaintea meciului cu Slovacia. Fundaşul Andrei Burcă a declarat, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi trebuie să demonstreze că pot face performanţă şi că îşi pot depăşi limitele.

„Am văzut Slovacia, este o echipă foarte bine organizată. Au nişte trasee foarte clare, se vede că lucrează anumite lucruri de foarte mult timp. Slovacia e o echipă arţăgoasă, dar, în acelaşi timp, cu valori individuale. Ştim cum joacă, ştim ce presing face, însă suntem pregătiţi. Cheia jocului este la noi. Avem drumul nostru şi trebuie să demonstrăm că putem face performanţă şi că ne putem depăşi limitele. Sper să continuăm cât mai mult timp în Germania”, a spus Burcă.

„Mâine ne aşteaptă un meci foarte dificil împotriva unui adversar bun. Suntem pe primul loc după primele două meciuri, iar acest prim loc l-am construit cu anumite principii de la care nu trebuie să ne abatem. Unul dintre ele este să dăm totul pe teren, iar asta cred că a apreciat publicul. Noi ne vom da viaţa pe teren pentru că vrem să ne calificăm şi depinde doar de noi. Ăsta este gândul nostru. Noi avem drumul nostru şi trebuie să-l continuăm. Doar aşa putem face performanţă”, a adăugat fundaşul.

El a menţionat că jucătorii echipei naţionale intră de fiecare dată pe teren cu gândul de a nu-i dezamăgi pe suporteri.

„Când am început preliminariile nu ne dădea nimeni nicio şansă să ne calificăm la turneu final. După ce ne-am calificat, anumiţi oameni spuneau că nu vom face niciun punct în grupă. Noi suntem însă responsabili şi vom da totul pe teren şi mâine. Noi nu ne mai calificasem de 8 ani la un turneu final şi nu avem experienţă la acest nivel. Sunt multe lucruri noi la care ne adaptăm. Noi intrăm pe teren cu gândul să nu îi dezamăgim pe suporteri, pentru că fanii români sunt în acest moment numărul unu la EURO. Iar pe mine ei mă fac să dau 120%, indiferent de ce problemă aş avea aş intra oricând pe teren pentru ei”, a precizat Andrei Burcă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button