Social

Tramvaie deraiate și circulație îngreunată în București, din cauza ninsorii

STB anunță sâmbătă dimineață că liniile de tramvai 14 și 36 sunt blocate în zona Șoseaua Pantelimon/Bdul. Ferdinand, pe sensul Platforma Industrială Pipera din cauza deraierii unuia dintre ele.

De asemenea, autobuzele ”nu mai circulă pe calea de rulare a tramvaielor, ci pe carosabil și efectuează opriri în stații la bordură”, mai anunță STB.

Sâmbătă va continua să ningă în Capitală, iar până dipă-amiază stratul de zăpadă va ajunge la 17 centimetri, se arată în prognoza specială pentru București, emisă de Administrația Națională de Meteorologie.

De asemenea, mijloacele de transport în comun din Bucureşti sunt blocate sau staţionate pe unele artere din cauza ”dâmburilor de zăpadă”, anunţă, sâmbătă STB, precizând că spre zonele respective au fost direcţionate utilaje de intervenţie.

Operatorii de salubritate au intervenit prioritar pentru curăţarea arterelor principale, a podurilor şi pasajelor şi vor interveni şi pe durata zilei.

”Din cauza dâmburilor de zăpadă formate pe mai multe artere ale Capitalei, vehiculele STB înregistrează blocări și staționări. Au fost dirijate mijloace de interventie pentru reluarea circulatiei in cel mai scurt timp”, a transmis, sâmbătă, STB.

Poliţiştii locali din Bucureşti au verificat modul în care operatorii de salubritatea respectă obligaţiile care le revin privind deszăpezirea la nivelul municipiului Bucureşti şi pentru depistarea zonelor în care exista posibilitatea depunerii de polei.

De asemenea, poliţiştii locali au acţionat pentru identificarea persoanelor fără adăpost expuse temperaturilor scăzute.

”În urma activităţilor desfăşurate, au fost depistate 7 persoane fără adăpost, acestea refuzând instituţionalizarea într-un centru social, motiv pentru care locaţiile acestora au fost transmise lucrătorilor din cadrul D.G.A.S.M.B., în vederea monitorizării”, transmite Poliția.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button