Politică

„Trădătorule! Ne bagi în război!”. Nicolae Ciucă, admonestat de către un bărbat în timp ce mergea, pe jos, alături de liderii PNL, spre sediul Guvernului

Premierul demisionar Nicolae Ciucă a fost admonestat luni, 12 iunie, de către un cetățean, în timp ce se îndrepta pe jos alături de liderii PNL, de la sediul central al partidului spre Palatul Victoria, unde are loc o ședință a coaliției de guvernare.

„Trădătorule! Ne bagi în război!”, i-a strigat un bărbat premierului demisionar, potrivit imaginilor suprinse de Libertatea. Respectiva persoană l-a ironizat pe acesta, numindu-l „eroul din Nasiriyah” – referindu-se astfel la falsa bătălie din Irak. În Irak, generalul Ciucă a condus batalionul „Scorpionilor Roșii”.

Nicolae Ciucă a fost însoțit, pe drumul spre sediul guvernului, de lideri precum Iulian Dumitrescu, Gheorghe Flutur, Rareș Bogan, Lucian Bode și Dan Motreanu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button