OpiniiSocialȘtirile 60m.RO

Trădătorii din SRI. Mizilic: Dragomir a primit mai puțin de 4 ani de închisoare

Daniel Dragomir este doar una din sculele lumii infracționale din România, fost ofițer SRI.

Mai mult decât atât, acesta a predat cursul de antiterorism și la Academia Națională de Informații (se pronunță corect antinațională). Nu știm ce se întâmplă dar este clar că prin structurile de forță ale statului român, dar și prin cele care au funcția de a crea ofițeri patrioți ai țării, s-au ghemuit viermi ai națiunii române ce trebuie eliminați.

Din poziția sa de ofițer deținea informații și cu acestea ajuta/ șantaja un alt infractor, de data aceasta străin: Rami Ghaziri. Unii folosesc apelativul de om de afaceri, dar noi vă spunem că atunci când faci bani evazionând statul român nu se numesc afaceri ci infracțiuni.

Practic acest trădător de țară l-a protejat și susținut pe Rami Ghaziri să delapideze statul român dar și multe așa-zise afaceri ilegale. Să faci afaceri din infracțiuni poate orice prost, să îi numești oameni de afaceri este greu deoarece aceștia sunt în general antreprenori români ce știu să țină angajați, să plătească taxe, să facă investiții și să țină pe piață o afacere fără să facă evaziune fiscală sau alte combinații nocive pentru societate.

Daniel Dragomir este chiar personajul dubios ce ulterior a început o puternică campanie de imagine negativă împotriva șefului DNA în presa din România dar și prin parlamentul prin de infractori al țării. Când cineva dorea să lovească în DNA era chemată trompeta SRI de serviciu: Daniel Dragomir, o căpușă a națiunii.

A primit mai puțin de 4 ani de închisoare. Dar la ce să te mai aștepți de la un sistem de justiție care a oferit libertate unui om care a făcut patru crime după numai 15 ani? Este vorba mai mult de o spălare a omului, ca să scape de aceste infracțiuni, căci 4 ani înseamnă în realitate mai puțin de 2 ani de închisoare, căci va avea un comportament corect, civilizat și va fi eliberat înainte de termen.

  • Decizie majoră a Comisiei Europene: Permis de conducere digital și vârsta de 17 ani pentru condus
    Comisia Europeană a adoptat noi măsuri care schimbă regulile pentru permisele de conducere în Uniunea Europeană. Permisele digitale vor deveni standard până în 2033, iar tinerii de 17 ani vor putea conduce sub supraveghere, iar șoferii vor fi evaluați periodic. Comisia Europeană a adoptat o directivă menită să modernizeze sistemul de permise de conducere în UE. Până în 2033, toate permisele vor deveni digitale și vor fi stocate în Portofelul Digital de Identitate al UE. Aceste permise vor facilita reînnoirea și transferul între statele membre. Una dintre principalele schimbări este scăderea vârstei minime pentru a conduce la 17 ani, dar …
  • Visul turcesc: Încă o păcăleală cu investitori inexistenți la Șantierul Naval Mangalia
    Pentru șantierul naval de la Mangalia încă nu s-a găsit un investitor care să preia pachetul de acțiuni al olandezilor de la Damen, dar Ministerul Economiei continuă să anunțe că soluția există. Zilele trecute, firma turcească Desan Shipyard a fost prezentată ca potențial investitor care ar urma să salveze șantierul. Compania are activitate în domeniul reparațiilor de nave maritime, cu un punct de lucru la Tuzla, dar nicidecum nu se ridică la nivelul companiei olandeze sau al celorlalte firme care au fost prezentate ca potențiali investitori în ultimul an. Cel mult, turcii ar putea închiria o parte din șantierul naval pentru a …
  • Aproape 70.000 de persoane au trecut frontierele României în ultimele 24 de ore
    În ultimele 24 de ore, aproape 70.000 de persoane au fost înregistrate la frontierele României cu Serbia, Republica Moldova și Ucraina, conform Poliției de Frontieră. De asemenea, au fost aplicate amenzi și confiscate bunuri în valoare de peste 62.000 de lei în urma verificărilor efectuate. În ultimele 24 de ore, aproape 70.000 de persoane au trecut prin punctele de frontieră ale României situate la granițele cu Serbia, Republica Moldova și Ucraina. Poliția de Frontieră informează că, în cadrul acestor formalități, au fost efectuate verificări pentru 68.600 de persoane, cetățeni români și străini, și peste 14.900 de mijloace de transport. Dintre …
  • Tensiuni în PNL Iași. Primarul Mihai Chirica ar putea reveni în PSD, Costel Alexe nu neagă
    Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, din partea PNL, nu a exclus posibilitatea ca primarul Mihai Chirica să revină în PSD, însă a precizat că clarificările se vor face după alegerile prezidenţiale. Într-o declaraţie din 30 martie, Alexe a subliniat că, deocamdată, Chirica este membru PNL și nu există informații care să sugereze contrariul. Referitor la faptul că primarul Iașului este tot mai des văzut alături de reprezentanţi ai PSD Iaşi, Costel Alexe a evitat să comenteze direct, menționând că prioritatea liberalilor în prezent este organizarea campaniei pentru alegerile prezidenţiale din luna mai. „Obiectivul principal al PNL este să-l susţinem …
  • Adolescentă de 16 ani, găsită legată de pat la un centru social din Slobozia. Angajații abuzatori au amenințat cu relațiile lor la minister și Guvern
    Poliţia Ialomiţa anunţă că a deschis mai multe dosare penale după ce o adolescentă de 16 ani a fost găsită legată la Centrul Social „Alexandra” din Slobozia. Angajații centrului au susținut că fata se automutilează şi de aceea au recurs la această metodă, însă autoritățile spun că fata nu are „nicio recomandare medicală în acest sens”. Imagini cu adolescenta legată de mâini de pat la centrul social au fost postate în spațiul public. Centrul aparține de DGASPC Ialomiţa, iar beneficiari sunt copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 6-19 ani, încadraţi în grad de handicap grav neuropsihic, a anunțat luni Agenţia Naţională …
  • Bannerul lui Crin Antonescu destinat cetățenilor maghiari, fără steagul României, stârnește indignare în centrul Bucureștiului
    Un gest controversat al echipei de campanie al lui Crin Antonescu a stârnit reacții de indignare în rândul cetățenilor români. În centrul Bucureștiului, a fost montat un banner destinat în mod special cetățenilor maghiari, inscripționat în limba maghiară, de pe care lipsește complet steagul României. Această omisiune flagrantă a simbolurilor naționale a generat un val de reacții critice și a alimentat discuțiile despre respectul pentru identitatea națională. Bannerul a fost creat cu intenția de a transmite un mesaj specific comunității maghiare, însă diferențele față de materialele promoționale destinate populației române sunt evidente. În timp ce bannerele obișnuite includ mesajele în …
  • Dan Dungaciu, despre dictatura impusă cu forța de la Bruxelles
    Analistul Dan Dungaciu a vorbit, într-o emisiune a lui Marius Tucă, despre confruntarea ideologică din interiorul Uniunii Europene, unde partidele suveraniste sunt percepute ca o amenințare la adresa proiectului federalist promovat de Bruxelles. Dungaciu susține că actuala conducere a UE utilizează un discurs dublu și se folosește de pretexte externe, precum războiul din Ucraina, pentru a-și justifica acțiunile. În opinia sa, Europa se află într-o competiție ideologică profundă între două viziuni politice distincte: suveraniștii, care pledează pentru o Europă a națiunilor cu autonomie sporită, și partidele mainstream, care susțin consolidarea puterii centrale la Bruxelles. „Pentru asta trebuie să-ți cureți, iertați-mă că spun, …
  • Ce salarii și sporuri au judecătorii CCR. Lista actualizată a indemnizațiilor pentru baronii politici numiți judecători
    Curtea Constituțională a României (CCR) se află sub atenția intensă a opiniei publice, mai ales după decizia istorică de anulare a alegerilor prezidențiale din noiembrie 2024. Instituția rămâne în vizor pentru noi decizii privind alegerile prezidențiale din 4 și 18 mai, dar și prin privilegiile considerate excesive și adeseori criticate în spațiul public ale judecătorilor. CCR a publicat luni lista actualizată a salariilor și sporurilor. Astfel, cu venituri brute lunare care pot depăși 63.000 de lei pentru președintele CCR și 61.000 de lei pentru ceilalți judecători, aceștia beneficiază de sporuri considerabile, precum cel pentru risc și suprasolicitare neuropsihică, care ajunge la aproape …
  • Bucureștiul arată ca după un bombardament, deși nu este în război – Capitala României riscă să devină o capcană pentru locuitori din cauza neglijenței autorităților
    Deși România nu este implicată într-un conflict militar, Bucureștiul arată ca o zonă afectată de război. Clădiri istorice și moderne sunt în stare avansată de degradare, iar pericolele sunt la fiecare colț. Bucăți de tencuială pot cădea oricând, punând în pericol viețile cetățenilor care se deplasează pe trotuare. Autoritățile par indiferente la această situație, iar capitala riscă să devină o capcană pentru locuitori din cauza neglijenței autorităților Bucureștiul, inima României, se află într-o stare avansată de degradare. Clădirile istorice și moderne, multe dintre ele abandonate sau deteriorate, riscă să devină capcane mortale pentru locuitori. Fațadele distruse și tencuiala căzută pe …
  • Cristian Popescu Piedone: De la spălător de vase la șef al Protecției Consumatorilor, cu pauze lungi între clase
    Cristian Popescu Piedone, actualul președinte al ANPC și mare vânător de nereguli prin restaurante și magazine, are un parcurs educațional… atipic. Cu medii școlare ce rivalizează cu prețul unui covrig și o diplomă de Bac obținută pe la 32 de ani, Piedone demonstrează că în România drumul spre funcții publice nu trece neapărat prin școală. Cristian Popescu Piedone, omul care astăzi verifică etichetele produselor și aplică amenzi pentru carne expirată, nu s-a obosit prea tare cu școala în tinerețe. Născut în 1963, a fost mai degrabă un spirit liber decât un elev silitor. A terminat clasa a IX-a la Liceul …
  • România, exemplu negativ în NATO: Infrastructura feroviară deficitară afectează mobilitatea trupelor
    Generalul american Ben Hodges, fost comandant al trupelor SUA în Europa, a criticat infrastructura feroviară și rutieră din România, subliniind că aceasta îngreunează mobilitatea forțelor NATO. Într-un interviu acordat publicației Rail Freight, el a povestit cum transportul tehnicii grele peste Carpați s-a putut face doar pe calea ferată, din cauza drumurilor improprii. Hodges a subliniat că viteza de deplasare este esențială pentru descurajarea Rusiei și a pledat pentru un „Schengen militar” în Europa. Fostul comandant al trupelor americane din Europa, generalul Ben Hodges, a evidențiat problemele mobilității militare în Europa, cu un accent deosebit pe deficiențele infrastructurii din România. Într-un …
  • Elena Lasconi regretă scrisoarea către Trump, conștientizând penibilitatea momentului
    Elena Lasconi a admis că nu a primit niciun răspuns la scrisoarea trimisă fostului președinte american Donald Trump și, privind în urmă, consideră că gestul a fost cel puțin neinspirat. Invitată la Știrile PRO TV, candidata USR la alegerile prezidențiale a recunoscut că inițiativa sa nu doar că a fost inutilă, dar și ușor jenantă. „Cred că vremea scrisorilor a trecut. Îmi pare rău de ea”, a spus Lasconi, sugerând că acum ar fi ales o altă abordare. Deși la momentul respectiv părea o strategie bine gândită, realitatea i-a demonstrat contrariul. Acum, Lasconi pare să fi învățat că diplomația modernă …

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button