Știrile 60m.RO

Tovarășa Ivanovici vrea ca România să iasă din NATO

Tovarășa Ivanovici (Șoșoacă) a lansat, miercuri, o interpelare în Senat, prin care solicită reanalizarea prevederilor Tratatului N.A.T.O. și pregătirea și convocarea unui Referendum Național referitor la apartenența României la Alianţa Nord-Atlantică.

Tovarășa Ivanovici (Șoșoacă) afirmă că suntem un stat suveran și este „inacceptabil să schimbăm un stăpân pe altul” și solicită convocarea Comisiilor de Apărare din cele două Camere ale Parlamentului și Consiliului Suprem de Apărare a Țării în vederea organizării și desfășurării, „în regim de urgență”, pentru reanalizarea prevederilor Tratatului N.A.T.O. și convocarea unui Referendum referitor la apartenența României la Alianța Nord-Atlantică.

Solicitarea este adresată: premierului Marcel Ciolacu, ministrului afacerilor interne Cătălin Predoiu, ministrei Justiției Alina Gorghiu, ministrului Finanțelor, Marcel Boloș, ministrei Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, ministrului Economiei, Ștefan Radu Oprea și șefului Statului Major al Apărării Gheorghiţă Vlad.

 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button