Totul merge ca pe roate sub guvernarea PNL-USR. Prețurile au sărit în aer

Distribuie acest articol!

Totul merge ca pe roate sub guvernarea PNL-USR PLUS-UDMR. Atâta doar că în ultimul an benzina s-a scumpit cu vreo 20%, ceea ce a dus și o creștere a produselor de pe rafturile magazinelor, observă Dan Rădulescu, fost membru USR din aripa conservatoare, actual membru AUR.

Pentru că totul merge ca pe roate, în ultimul an benzina s-a scumpit cu vreo 20%, ce să zic un pas mic la pompă, un pas mare pentru marfa de pe rafturi, că toate se leagă pe lumea asta. Totuși, cică ar fi cazul să ne panicăm, oricum avem printre cele mai mici prețuri din Europa, după bulgari, evident.

Nu știu de ce am impresia că toate aceste comparații liniștitoare n-au nimic în comun cu speranța de viață ori cu gradul de fericire pentru că da, există și astfel de sondaje prin sociologie, dar ele nu se pun la noi .Altfel, alt securist, tov. Ioan Nicolae, Interagro – dacă vă spune ceva, se pregătește și el, săptămâna viitoare să dea nas în nas cu tov. Dragnea, pardon, cu comisia de eliberare condiționată, c-a obosit să steie atât amar de câțiva anișori pentru o prostie pe banii noștri. Și, oricum, are peste 60 de ani și, de la vârsta asta, faptele penale nu se mai pun”, scrie Rădulescu pe pagina sa de Facebook.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: