PoliticăȘtirile 60m.RO

Titus Păunescu(deputat AUR): am deschis școlile, urmează bisericile

Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid politic care a militat în această perioadă pentru deschiderea școlilor din țară, așa cum sunt ele deschise în toată Uniunea Europeană.

Astăzi guvernul României, în urma discuțiilor purtate cu președintele Klaus Iohannis, proaspăt întors de la schi, a decis deschiderea sistemului de învățământ din România.

„Iată că împreună am reușit: școlile vor fi deschise în data de 8 februarie. România a pierdut aproape un an de educație, în condițiile în care școlile în Uniunea Europeană au fost permanent deschise, chiar dacă cu anumite restricții.

Școala de la distanță nu este școală, pentru cei mici a fost un chin. Trebuie să ne uităm la consecințele unor măsuri și să analizăm atent dacă ele merită să fie impuse.

Dar mai avem un pas important de făcut. De Paște și de Crăciun românii nu au avut voie în biserici. A venit timpul ca bisericele să fie deschise, chiar dacă se vor impune anumite condiții de bun simț.

Este bine că s-au deschis restaurantele, este bine că sunt deschise marile magazine comerciale din România, haideți să dăm românilor și dreptul la credință și să deschidem bisericele” a declarat deputatul AUR Titus Silviu Păunescu pentru redacția 60m.ro.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button