EconomiePolitică

Titus Păunescu(AUR): Niciun metru cub de gaze din Marea Neagră nu va ajunge pe piața românească

Deputatul AUR, Titus Păunescu, acuză guvernul Ciucă/Ciolacu de atentat la siguranța națională prin înțelegerile secrete cu cei care exploatează gazele românești din Marea Neagră, astfel s-a ajuns în situația bizară în care românii nu vor beneficia de aceste gaze. OMV și alte companii străine sunt interesate să obțină un profit cât mai mare, iar Virgil Popescu s-a asigurat de acest lucru. Niciun metru cub de gaze din Marea Neagră nu va ajunge pe piața locală.

„România nu are garanţia că gazul extras din Marea Neagră, de pe teritoriul său, va fi consumat pe piaţa locală!

În Marea Neagră avem rezerve de cel puţin 150 miliarde de metri cubi, adică mai bine de 10 de ani consumul anual al României!

Și, cu toate acestea, Mark Beacom, directorul Black Sea Oil & Gas, firma care se ocupă de exploatare, a spus clar: ”Treaba noastră este doar să aducem gazul la ţărm şi să îl vindem”…

Presa românească, bine plătită din bani publici, adică din banii noștri, tace mâlc!

Pentru că politicienilor corupți de la noi nu le frică de nimic!

Să nu treci în contractul de exploatare că nu vindem niciun metru cub de gaz afară, înainte să asigurăm nevoile noastre interne, este un adevărat atentat la siguranța națională a României!

Pe 2 octombrie trebuie să oprim toată această hoție și să facem #dreptatepentruRomânia!

Toți românii în stradă!”, a declarat deputatul AUR, Titus Păunescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button