Politică

Titus Păunescu(AUR): La noua rectificare bugetară PSD și PNL au oferit încă 5 milioane de euro partidelor politice

Deputatul AUR, Silviu Titus Păunescu, acuză PSD și PNL că au mai oferit la rectificarea bugetară încă 5 milioane de euro partidelor politice în timp ce milioane de români se trăiesc la limita sărăciei.

,,Odată cu noua rectificare bugetară, partidele politice vor primi încă 5 milioane de euro din banii noștri ca să… ce?!

AUR este singurul partid care nu a cheltuit niciun un singur leu din banii primiți de la bugetul de stat! Și, când cu acești bani dorim să construim un spital modern, pentru că banii cetățenilor trebuie să se întoarcă la cetățeni, statul care a fost incapabil să construiască unul în 30 de ani, se opune, motivând că nu este legal!

Bine că este cât se poate de legal, în schimb, ca milioane de euro din banii noștri să meargă la contractele cu presa, care cu buzunarele pline, să ”prezinte” o Românie unde curge numai lapte și miere… Practic, am ajuns, astăzi, să fim mințiți pe banii noștri! Iar așa ceva este de neconceput!

Finanțarea partidelor trebuie să se facă, exclusiv, din cotizații!”, a declarat deputatul AUR, Silviu Titus Păunescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button