Politică

Tinerii liberali, la școala de vară, pe ritmurile lui Cabron: Să revenim unde eram, în pat, da. Întinde-te pe spate, lasă-mă să-ți îndrum soarta. Femei sunt multe și chiar dacă-i plină balta, ce rost mai are s-o dau dintr-una-ntr-alta

Organizația de tineret a PNL a organizat o nouă „școală de vară” pe litoral, de această dată în Venus, la Hotel Resort. Zeci de tineri din organizații PNL din toată țara s-au adunat la eveniment, fiind organizate mai multe sesiuni de dezbateri și discursuri.

În așteptarea premierului Nicolae Ciucă – președintele PNL Cluj – tinerii liberali și-au făcut timp și pentru distracție, participând la concertul lui Cabron, care le era dedicat de conducerea organizației de partid.

În pragul unei  ample crize economice și pe fundalul neînțelegerilor din coaliție, tinerii liberalii nu s-au sfiit să petreacă pe ritmurile controversate cântate de Cabron: „Să revenim unde eram, în pat, da. Întinde-te pe spate, lasă-mă să-ți îndrum soarta. Femei sunt multe și chiar dacă-i plină balta, ce rost mai are s-o dau dintr-una-ntr-alta” sau „Dе саnd еrаі соріl аі vrut ѕа іtі іmрuі rеѕресt. Ѕі ѕеаrа în саrtіеr, сu băіеtіі dе lа blос. Lе ѕрunеаі се vrеі ѕа fасі, dаr еі nu tе аѕсultаu dеlос”.

Petrecerea liberlilor a fost sancționată pe rețele de socializare.

„Party de partid sau ce se întamplă la evenimentul privat Scoala de vara TNL, adica a tinerilor liberali, urmașii lui Brătianu. #GeneratiaAltfel e la Venus și își asteaptă mai marii lideri de la București. Petrecerea a început cu Cabron, iar la after sunt asteptati Ciuca, Bode&co care o să le povestească despre libertatea de exprimare, despre mijloacele de informare în masa si poate despre relatia cu presa, in general”, a scris pe contul de facebook jurnalista Larisa Bernaschi, care a postat și video de la petrecere.

Sâmbătă, într-adevăr, la șoala de vară a tinerilor liberali și-a făcut apariția și premierul Nicoale Ciucă. El le-a transmis tinerilor că actualele generaţii trebuie să fie recunoscătoare celor care au făcut eforturi pentru ca România să fie parte a NATO şi a Uniunii Europene. Ciucă i-a invitat pe tinerii liberali să reflecteze asupra felului în care ţara ar fi arătat dacă nu au fi fost parte a acestor structuri:

„Astăzi, România are garanţii de securitate. Ar fi bine să reflectăm un pic unde am fi fost dacă astăzi nu am fi fost membri ai Alianţei Nord-Atlantice sau nu eram membri ai Uniunii Europene. Le-am luat în ordinea cronologică, aşa cum ne-am asumat noi obiectivele la vremea respectivă şi trebuie să le fim recunoscători tuturor celor care au trudit să fim membri ai acestor structuri, iar nouă ne revine sarcina să ne consolidăm statutul şi ne căpătăm în continuare rolul de simbol de credibilitate, de simbol de siguranţă, de simbol de dezvoltare economico-socială pe graniţa de est a Alianţei Nord-Atlantice şi cea a Uniunii Europene. Şi să ne fi gândit ce ar fi însemnat pentru economia României, pentru stabilitatea economică a ţării dacă astăzi nu am fi avut aceste fonduri puse la dispoziţie de către Uniunea Europeană”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button