Politică

Timișoara: Dominic Fritz a demolat cluburile de canotaj, campioane naționale

E nebunie totală la Timișoara, unde Dominic Fritz a demolat cluburile de canotaj de pe malurile Begăi. Primarul a anunțat în trombă că va demola mai multe terase ridicate ilegal de interlopii din oraș. Primăria a dus la fața locului buldozerele și s-a pus pe demolat.

Celebra terasă a unui sportiv cunoscut ca Miki Boxerul nu a putut fi demolată, ea fiind dezasamblată deja de patron. Baza CSM Canotaj s-a demolat, iar în urma deciziei și campionatul național a fost mutat de la Timișoara în alt oraș.

Antrenorul Zlatomir Balojin a declarat pentru ProSport că l-au luat durerile de inimă când a auzit vestea azi dimineață, deoarece nu au nicio soluție să se mute cu sportivii (deși au solicitat-o), iar din cauza acestui scandal, Campionatul Național de Fond, care urma să aibă loc la Timișoara, s-a mutat la Snagov!

„Dacă se va demola și nu se va face nimic… Astăzi era să mă ia salvarea. De 50 de ani urc aceste trepte! (n.r la bază se ajunge coborând treptele de pe lângă Podul Mihai Viteazu). Dacă aici nu va fi club sportiv, ci vor fi alte interese, nu știu ce se va întâmpla! E primul club sportiv de canotaj din România, din 1800 și ceva. Am dat primul campion național, totul de aici a plecat. Sufletul m-ar durea să nu mai laes în urma mea…

Că îi sparge, că ce interese sunt… Probabil ei știu mai bine. Ce se va întâmpla, se va întâmpla. Ar fi bine să se facă altceva, că aceste clădiri sunt vechi, dacă pica ceva? Dacă aș vedea altceva instala aici, cred că mă instalez eu și nu o să-i las să facă nimic. Dar eu cred că nu e așa. Sunt clădiri vechi, fără autorizații”, a spus Balojin.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button