Politică

TikTok lansează postările cu text

Platforma video chineză TikTok anunţă posibilitatea creării postărilor care conţin text.

Utilizatorii TikTok vor putea posta şi text, pe lângă filmări video şi imagini, anunţă compania, într-o perioadă în care şi alte platforme pun mai mult accent pe acest format, pentru a încerca să profite de slăbiciunile Twitter.

Însă, pe TikTok, aceste postări nu îmbracă forma obişnuită celor de pe Twitter, Threads sau Facebook, ci folosesc designul formatului Stories, ceea ce le face, mai degrabă, un concurent pentru formatul Stories de pe Instagram.

La fel ca la un Story obişnuit, cu video sau fotografie, aceste postări pot avea diverse culori de fundal, formatări de text, muzică şi stickere.

Şi, tot la fel ca Story-urile obişnuite, ceilalţi utilizatori pot interacţiona cu noile postări care conţin text făcând preluări, completări şi adăugând comentarii.

Postările cu text de pe TikTok au o limită maximă de 1.000 de caractere.

Compania chineză sugerează folosirea noilor postări cu text pentru anumite tipuri de conţinut, cum ar fi reţetele culinare şi versurile melodiilor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button