Politică

Terheș: PSD, PNL și USR au votat disoluția României ca stat constituțional suveran

PSD, PNL si USR au votat in comisia de modificare a legilor justitiei ca incalcarea deciziilor CCR de catre magistrati sa nu mai fie abatere disciplinara. Pe scurt, PSD, PNL si USR au votat disolutia Romaniei ca stat constitutional suveran.

Din 2016 am tot explicat public ca subminarea Curtii Constitutionale de catre PNL si USR are ca si scop subminaera suveranitatii Constitutiei, ce va conduce la spargerea Romaniei. Este un scenariu pe care l-am auzit in 2004 si am mai tot vorbit despre el. La aceasta miscare anti-natională s-a raliat acum și PSD, afirmă europarlamentarul Cristian Terheș.

CE MAI SUSȚINE TERHEȘ:

Azi, 13.10.2022, prin eliminarea abaterii disciplinare pentru magistratii care nu respecta deciziile CCR, PSD, PNL si USR au votat ca in Romania sa nu mai exista suprematia Constitutiei.

Nu exista stat fara Constitutie!

Inainte de a si fi pus probleme unirii Moldovei cu Valahia, la 1859, s-a discutat despre Constitutia noului stat. Asa s-a facut unirea Romaniei.

Acum, in procesul de spargere al Romanie, se merge invers, de la subminarea Constitutiei.

Important e sa tineti minte ca PSD, PNL si USR au votat ca in Romania nu mai exista suprematia Constitutiei, singurul act aprobat direct de catre popor prin referendum.

Intr-o postare anterioara am explicat jocul tradatorului slugarnic mincinos Catalin Predoiu (PNL), sustinut acum si de Reobert Cazanciuc (PSD).

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button