Știrile 60m.RO

Tentaculele vechii securități. Cine este Cătălin Drulă, propus de Barna pentru șefia Camera Deputaților?

Cătălin Drulă, propunerea lui Barna pentru funcția de șef al Camerei Deputaților este urmașul vechii securității. Deputatul de Timiș și vicepreședintele USR este fiul lui Gheorghe Drulă, unul dintre fondatorii firmei Felix Telecom, abonată la contracte cu statul, scrie flux24.

„Firma Felix Telekom controlată de generalul SIE în rezervă Teodor Ilieş (foto) a fost înfiinţată în 1 aprilie 1992. Printre membrii fondatori s-a numărat Bancorex — 20%, Felix Computers — 20%, Teleconstrucţia SA — 20%, Telrad Telecommunication & Electronic Industries din Israel — 20% şi Terra SA — 20%. Firma Felix Telekom este abonată la contracte cu statul.”.

Potrivit sursei citate, doar luna trecută, Felix Telekom SRL, firma patronată de generalul în rezervă Teodor Ilieş, a primit fără licitaţie un contract de 3,7 milioane de lei pentru mentenanţa reţelei naţionale de educaţie. Fostul general SIE a venit cu o ofertă de preţ de cinci ori mai mică decât valoarea estimată de autoritatea contractantă. Firma acestuia a primit în ultimii ani peste 200 de contracte cu statul, în valoare totală de peste 60 de milioane de euro” .

Mai mult despre imperiul din spatele lui Cătălin Drulă, aici.

Back to top button