Internațional

Taxa pentru permisul de conducere, plătită prin Ghișeul.Ro

DISTRIBUIE

Plățile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, ca și cele pentru autorizațiile de circulație provizorie și pentru certificatul de înmatriculare, realizate de persoanele fizice sau juridice, pot fi achitate prin ghișeul virtual, fără comisioane, de joi, prin Ghișeul.ro.

Adăugarea acestor servicii în platforma administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) este rezultatul interconectării sistemelor informatice ale Direcției Regim Permise Conducere și Înmatriculare Vehicule și ale Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat.

„Accesibilitatea este un factor esențial în procesul de digitalizare a serviciilor publice. De la crearea ADR, peste 50 de noi tipuri de servicii publice au fost integrate în platforma Ghișeul.ro, fiind accesibile la un click distanță. Am făcut încă un pas către interoperabilitatea instituțiilor publice.

Eforturile echipei ADR pot fi încununate de succes doar dacă acționăm împreună. Vă îndemn să fiți responsabili și să folosiți aceste mijloace online de plată. Vă protejați de riscurile sanitare asociate pandemiei COVID-19 și economisiți timp prețios. Interconectând instituțiile publice, digitalizăm România și transformăm cozile în click-uri”, a precizat vicepreședintele ADR, Octavian Oprea.

În total, pe Ghișeul.ro pot fi achitate acum peste 300 de tipuri de plăți.

DISTRIBUIE

 » Citiți întreg articolul pe www.zcj.ro

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button