Politică

SURSE: Un ministru PSD va fi dat afară din Guvern

În coaliția de guvernare au loc discuții privind remanierea unor miniștri fiind unele nemulțumiri, mai ales în tabăra liberală. Surse din cadrul PNL afirmă că Florin Cîțu își dorește remanierea urgentă a ministrului Muncii, Marius Budăi.

Întrebat dacă se pune problema unei remanieri, ministrul Muncii a spus că cel mai bine ia decizia coaliţia. ”Eu mă tem doar să nu fiu sănătos. În rest, nu mă tem de nimic”, a spus Marius Budăi. La intrarea în şedinţa coaliţiei în care ar trebui să aibă loc evaluarea miniştrilor, Budăi a spus, din nou, că nu are nicio informaţie privind o remaniere. ”Nu am niciun fel de informaţie, suntem pur şi simplu convocaţi, am venit, discutăm despre măsuri”, a spus el. Miniştrii PSD merg la evaluarea din coaliţie, programată luni, deşi liderii partidului spun că nu fac nici evaluări, nici remanieri, afirmă surse social-democrate. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button