JUSTIȚIE

SURSE: Alți doi generali SRI, Dan Căpșună și Adrian Ciocârlan, suspectați de spălare de bani

Generalul Statului Paralel condus de  Florian Coldea și Dumitru Dumbravă se prăbușește după ce Realitatea PLUS a difuzat în exclusivitate înregistrări în care se explica manevra prin care se aranjau verdictele în dosare. La acest moment continua audierile bombă la sediul DNA. Acum, în interiorul instituției sunt generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. De mai bine de 8 ore dau explicații în fața procurorilor. Florian Coldea, fostul șef al SRI ar fi suspect de trafic de influență și spălare de bani alături de Dumitru Dumbravă (ex-SRI) și de avocatul Doru Trăilă. Alți doi generali, Dan Căpșună (în rezervă) și Adrian Ciocârlan (în funcție), ar fi suspecți, au indicat surse judiciare.

Primul care a intrat pentru a răspunde întrebărilor procurorilor anticorupție a fost generalul Dumitru Dumbravă, după care a urmat generalul Florian Coldea.

Dan Tocaci, om de afaceri din anturajul lui Coldea-Dumbrava si membru provizoriu in Consiliul de Administratie al companiei de salubritate Romprest, a ajuns si el la sediul DNA din Capitala.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button