Știrile 60m.RO

Subvenția publică a USR folosită pentru a finanța campanii împotriva AUR

USR AUR RECLAMA

Atât a putut USR: să sponsorizeze reclame către articolul din Libertatea unde se descoperise o breșă de securitate în sistemul nostru informatic, al AUR.

300.000 de euro pe 3 luni. Atât chetuie USR din banii românilor pentru genul acesta de reclame ineficiente.

I-am luat prin aplicația de mobil din buzunar românului? NU

Va avea genul acesta de reclamă vreun efect? NU

Nu mă supără în sine atacul(cei de la Libertatea chiar ne-au ajutat), ci mă deranjează că oamenii care au gândit această reclamă:
1. Sunt incompetenți.
2. Trimit banii românilor către alte țări, fără vreun rost.

Așa că dacă veți auzi că noi facem pentru voturi servicii medicale, că e imoral, ilegal și câte și mai câte, arătați-le ce fac ei cu echivalentul acelor bani.

A, și altceva: nu au ajuns datele membrilor noștri la cineva, nu am dat acele date, doar am oprit o breșă de securitate.

Măcar noi am avut curajul de a folosi tehnologia în favoarea noastră. Alții (campionii politici ai digitalizării) încă umblă cu registre de membri pe hârtie.

Între timp, vă reamintesc că am decis să ofer burse de 1.000 de lei pentru Vlad Ciobanu și David Dumitrescu, doi dintre copiii de AUR ai României, până la finalul mandatului meu de parlamentar.

George Simion

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button