Știrile 60m.RO

Ștefan Oprea: Este timpul ca oamenii să-și unească forțele și să lupte pentru drepturile lor

Doctorul Stefan Oprea și-a exprimat îngrijorarea cu privire la situația din România și a cerut populației să iasă în stradă pentru a-și exprima nemulțumirile și a cere schimbări.

„Este evident că România se află într-o situație delicată, iar opțiunile noastre de a ne exprima și de a ne face auziți sunt limitate. Singura soluție este să ieșim cu toții în stradă pe data de 6 mai”, a declarat Oprea

El a adăugat că este important ca oamenii să se unească pentru a cere schimbări și pentru a împiedica derapajele din partea clasei politice.

„Este timpul ca oamenii să-și unească forțele și să lupte pentru drepturile lor. Nu putem lăsa ca politicienii să facă ce vor și să ignore cerințele noastre. AUR este singurul partid care luptă pentru interesele noastre și trebuie să fim solidari cu ei”, adauga Oprea.

În ultimele luni, AUR a fost ținta unor atacuri virulente din partea altor partide politice și a mass-media mainstream. Cu toate acestea, partidul a continuat să-și apere pozițiile și să promoveze valorile naționale și tradiționale ale României, punand pe primul loc interesul romanilor.

Stefan Oprea a declarat că AUR este singurul partid care este alături de români și care luptă pentru drepturile și interesele lor.

„AUR este singurul partid care este alături de români și care luptă pentru valorile tradiționale. Fiti solidari cu noi și haideti să ieșim în stradă pentru a cere ca vocea noastră să fie auzită”.

Oprea a îndemnat oamenii să se mobilizeze și să-și facă auzită vocile pentru a arăta politicienilor că nu mai pot ignora voința poporului.

„Trebuie să ieșim în stradă și să ne facem auziți. Trebuie să le arătăm politicienilor că suntem uniți și că nu mai putem fi ignorați. Este momentul să ne luăm viitorul în propriile mâini și să facem schimbări. România a ajuns un sat fara caini. Actualii conducatori au vandut și amanetat TOT. Ne vand pana și copiii”, a încheiat Stefan Oprea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button