Sorin Mateescu: Cedarea Portului Constanța înseamnă pur și simplu vânzare de țară!

Distribuie acest articol!

Guvernul a inițiat un proiect de lege care abrogă legea ce interzicea vânzarea activelor companiilor de stat din România, respectiv Nr. 173 din 13 august 2020. Printre aceste companii de stat se numără și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile sau Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

În acest context, senatorul AUR de Constanța a declarat pentru redacția 60m.ro: „România nu trebuie să cedeze presiunilor și șantajului venit din partea unor state membre UE. Știm că nu doresc ca România să fie puternică. Este inaceptabil să vindem tot din această țară!”

Sorin Mateescu mai susține că în ritmul acesta România nu va mai fi a românilor, ci împărțită bucată cu bucată de interesele străine.

„Cine sunt acei care vor România slabă și cu o econimie la pământ? Cei care pun cele mai multe condiții României ca să intre în Spațiul Schengen.
Cedarea Portului Constanța înseamnă pur și simplu vânzare de țară!”, mai declară senatorul Sorin Mateescu pentru redacția 60m.ro

Amintim că Alianța pentru Unirea Românilor a organizar mai multe proteste împotriva vânzării Portului Constanța și a celorlate companii românești incluse în proiectul de lege inițiat de Guvern.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: