Știrile 60m.RO

Sorin Lavric, replică pentru deputatul PNL care atacă AUR: O marionetă care vorbește slugarnic

Senatorul AUR Sorin Lavric i-a dat o replică acidă deputatului PNL Alexandru Muraru, reprezentant special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, care susține că Alianța pentru Unirea Românilor este pasibilă „de scoatere în afara legii”, chipurile, pentru acțiuni extremiste, apologia criminalilor de război, atacuri la minorități.

Lavric a declarat că în cazul deputatul PNL putem vorbi despre lipsa unei conștiințe naționale, Muraru în loc să apere interesele poporului român alege să se supună agendei globaliste care îi etichetează pe cei care sunt patrioți drept extremiști.

Ambiția de a parveni i-a distrus conțtiinta națională, el nu mai este al acestui popr, a ales sa facă jocul lui Silviu Vexler și Alexandru Florian. Omul acesta este un mediocru previzibil, uitați-vă cum vorbește, îi este imposibil să fie personal. Omul acesta este o marionetă, marioneta este un profil psihologic care se tradeză prin faptul că vorbește slugarnic, uleios și totusi amenințător”, a declarat senatorul Sorin Lavric, luni, la Antena 3.

Back to top button