Politică

Silviu Oancea (AUR): SUA au înțeles că au nevoie de un stat puternic la frontierele UE, iar continuarea cu o guvernare PSD-PNL nu poate duce decât la slăbirea României ca stat

În lumina recentului Raport al Departamentului de Stat al Statelor Unite privind situația drepturilor omului în România pentru anul 2023, care evidențiază corupția endemică și problemele grave legate de utilizarea abuzivă a fondurilor publice de către baronii locali din PSD și PNL, Silviu Oancea, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Ialomița, își reafirmă angajamentul pentru o guvernare AUR integră și transparentă.

„SUA au înțeles că au nevoie de un stat puternic la frontierele UE, iar continuarea cu o guvernare PSD-PNL nu poate duce decât la slăbirea României ca stat în contextul internațional instabil și a războiului de la frontiere.”, a declarat Silviu Oancea, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Ialomița.

Raportul detaliază cum structurile statului, inclusiv vama și unitățile de poliție, sunt afectate de practici corupte, punând astfel în pericol statul de drept și principiile democratice ale României. Această situație este agravată de guvernarea PSD și PNL, care sunt descrise ca fiind structuri eminamente corupte.

„Este esențial pentru viitorul Ialomiței și al României ca următoarele alegeri să aducă o schimbare semnificativă în conducerea națională. Ne dorim să restabilim integritatea și să promovăm transparența în toate sectoarele guvernamentale, pentru a ne asigura că România își poate îndeplini rolul de aliat regional puternic și fiabil”, a mai declarat Silviu Oancea.

Statele Unite subliniază necesitatea unui guvern curat și eficient, care să fie liber de influențele corupte ale PSD și PNL și care să poată asigura o stabilitate și progres real pentru România.

„Candidatura mea este dedicată realizării acestei viziuni, prin promovarea unei guvernări bazate pe principii de integritate și responsabilitate.”, mai susține Oancea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button