Politică

Silviu Oancea (AUR): Fiecare vot contează și poate face diferența. Puterea stă în mâinile cetățenilor, nu în sondajele fabricate de partidul comasat

Silviu Oancea, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcția de președinte al CJ Ialomița, face un apel hotărât către electoratul AUR să se mobilizeze și să își exprime votul în ziua alegerilor, în ciuda sondajelor manipulative și mincinoase lansate de comasații din PSD și PNL.

În contextul campaniei electorale, PSD și PNL au început să distribuie sondaje false și manipulatoare menite să descurajeze susținătorii AUR și să influențeze opinia publică. Aceste tactici murdare au ca scop să submineze entuziasmul și determinarea electoratului nostru, creând o falsă impresie de superioritate și inevitabilitate a candidaturilor lor.

„Ei ne dau la 21%. În mod real suntem la 30%. Alegătorii noștri trebuie să înțeleagă că aceste sondaje nu sunt decât un instrument de propagandă folosit de partidele sistemului pentru a menține status quo-ul și pentru a împiedica schimbarea reală pe care AUR o propune. Este esențial să nu ne lăsăm intimidați sau descurajați de aceste încercări de manipulare.”, a declarat Silviu Oancea.

Oancea subliniază importanța prezenței la vot și a implicării active a fiecărui susținător al AUR: „Fiecare vot contează și poate face diferența. Dacă ne mobilizăm în număr mare și venim la urne, putem demonstra că puterea stă în mâinile cetățenilor, nu în sondajele fabricate de partidul comasat. Acestea nu reflectă adevărata voință a oamenilor, ci doar agenda celor care se tem de schimbare.”

Candidatul AUR reiterează angajamentul său pentru o administrație locală transparentă, corectă și dedicată intereselor cetățenilor: „Suntem singura forță politică ce luptă cu adevărat pentru drepturile și bunăstarea comunității. Avem nevoie de sprijinul fiecăruia dintre voi pentru a aduce schimbarea reală și pentru a elimina influențele nocive ale PSD și PNL din administrația locală. Ei au distrus România în ultimii 34 de ani”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button