Politică

Silvestru Șoșoacă: Europa o refuză, Ciolacu o ia în brațe

După ce Diana Șoșoacă nu a fost primită în nicio familie politică din Parlamentul European, Marcel Ciolacu o ia în brațe! Este declarația explozivă a lui Silvestru Șoșoacă după ce senatoarea a fost invitată la Palatul Victoria pentru a lua parte la consultările pe tema datei alegerilor prezidențiale. Invitația a fost făcută chiar de prim-ministrul Marcel Ciolacu, care nu l-a chemat la discuții pe președintele PNL, Nicolae Ciucă. 

„Europa o refuză, Ciolacu o ia în brațe. Șosoacă a avut nevoie de PSD-ul lui Ciolacu. Nota 5, mă refer la 5% se datorează PSD, i-a suflat în pânze, SOS și Ciolacu vrea să aibă o pârghie suvernistă, așa o va folosi de acum înainte, ăsta e adevărul”, a spus Silvestru Șosoacă la Realitatea PLUS. 

Partidul SOS nu a fost primit în grupul Suveraniști din Parlamentul European pentru că s-a lovit de opoziția partidului german de extremă dreaptă Alternativa pentru Germania.

„Am avut o discuție cu cei de la SOS și am luat decizia în unanimitate să nu îi primim în grup. Aș prefera să nu discut motivele respingerii”, a declarat Cristine Andreson.

Nici măcar extremiștii germani nu au vrut-o în grupul lor. Ea primit un răspuns negativ după ce a fost analizată prestația sa din Parlamentul României. Diana Șoșoacă este cunoscută ca o marionetă a Kremlinului la București.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button