Politică

Sfârșitul lui Piedone

 Piedone va „pierde în mod cert Bucureștiul, pierde și Sectorul 5, în proporție de 90% și iese din politică”.

„Cristian Popescu Piedone a fost surprins de intrarea în joc a lui Gabriela Firea și Sebastian Burdjua și nu mai reușește să își calibreze campania. Erau tot felul de discuții înainte de a intra Gabi în joc. Îl știu de mult pe Cristi Piedone, dar acum este dezechilibrat, fiindcă este conștient că și-a pierdut campania. Cred că este o greșeală, pentru că nu face decât să ajungă jos în sondaje. Azi, Piedone, care înainte de intrarea lui Firea si Burduja, se bătea cu Nicușor Dan, cred că se va lupta abia pentru locul 4. Se vede că e este frustrat. Jurnaliștii nu sunt întotdeauna comozi, uneori sunt obraznici. Dar asta e meseria lor, dacă tu nu înțelegi că acel om nu are nimic cu tine, e grav. Jurnaliștii trebuie să scoată informații de la politicieni, pentru că asta este meseria lor.

„Umbli cu 50 de gealați după tine și dai în judecată o jurnalistă de 50 kg că te-a bruscat!”

Dacă nu ai stomac pentru așa ceva, nu știu dacă reziști în politică. El, totuși, are stomac de politician, dar nu se vede decât pe locul 4, iar asta l-a frustrat. Dacă a ajuns să îl bage și pe băiatul său în joc, este o tâmpenie să dai un jurnalist în judecată că te-a bruscat, tu, care umblai cu 50 de gealați după tine. Își mănâncă șansele și la Sectorul 5. Pierde în mod cert Bucureștiul, pierde și Sectorul 5, în proporție de 90% și iese din politică. Am mai văzut cazuri ca acesta. Piedone a avut o campanie bună, însă atunci când a intrat Firea n-a înțeles că ar fi trebuit să se retragă”, a declarat Miron Mitrea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button