Politică

Sergiu Mihalcea (AUR): Impostorii din SRI! Anton Rog, generalul SRI care blochează mesajele AUR către români

Bună ziua, dragi prieteni, vin cu o declarație legat de ceea ce cu luni în urmă domnul general Anton Rog de la Cyberint afirma deschis că există în puterea sa, vorbea despre SRI de parcă el conducea, toate operațiunile după cum îi dictează feeling-ul sau soția din justiție spunea că poate să pună pe băieții lui deștepți să se ocupe de inginerie socială încât un partid precum AUR să nu mai fie văzut de oameni dacă domnul Rog adică vezi doamne dacă SRI-ul dorește și eu vreau să vă arăt cazul Sergiu Mihalcea prietenii mei.

Până în momentul în care pe 13 decembrie anul trecut 2023 am intrat oficial în AUR, pagina Sergiu Mihalcea avea, așa cum v-am scos evidențele pe ecran, un reach, adică ajungea între 2 milioane de români până la 4 milioane de români, fără să bag bani în ceea ce înseamnă promovare de conținut în online.

Din momentul în care am intrat în AUR oficial, ca să vedeți ce înseamnă puterea SRI-ului, deturnat atenția oamenilor către impostori, asemenea acestor generali. Trei la legătură, însă sunt odioși în ceea ce pot să facă. Din momentul în care am intrat în AUR, pagina mea a fost văzută de 300.000 de oameni, am avut și 250.000 de oameni impact, iar pagina a scăzut ca la o apăsare de buton.

Așa se întâmplă și acum în campania electorală, doar că doresc să vă transmit, domnule președinte, Rog și dragii privitori ai mei că eu în activitatea mea publică nu am nicio așteptare am obiective și viziune da pentru ele lupt dar nu am vreo așteptare în sensul de a mă afecta dacă sunt văzut de 4 milioane de oameni în această seară sau de 200 de mii pentru că modul meu de abordare, calitatea demersului, ambele sunt aceleași, adică nu sufăr sub nicio formă.

Eu vreau să atrag atenția opiniei publice despre ceea ce poate face noua securitate și vreau să spun un lucru evident, sunt unul dintre jurnaliștii pregătiți în Securitatea Națională, dar nu la SRI, ci la Colegiul Național de Apărare, în ceea ce înseamnă Armata României. Cunosc ceea ce înseamnă Securitatea Națională și totodată cunosc ceea ce înseamnă să ai o instituție fundamentală, așa cum este SRI, Serviciul Român de Informații, care să funcționeze conform legii, dar ei au legi făcute din preistorie care ar trebui schimbate și vă întrebați de ce nu sunt schimbate legile securității tocmai pentru că astfel de impostori să tragă cum să spun sfori și cu un SRI puternic dar care să funcționeze în legitim. În interesul României, cu oameni bine pregătiți, la vârf, pentru că acum sunt doar oportuniști în majoritatea lor la vârf, SRI poate reprezenta o instituție vitală pentru România.

Însă, dumneavoastră, vedeți acum la televizor și vă spun o opinie de cetățean al acestei Românii, care face conform tuturor principiilor democratice, politică astăzi. Vedeți un circ la televizor că domnul Coldea cu alți domni din SRI acoperiți, neacoperiți, sunt chemați la DNA. Iar eu vă dau câteva nume ca să vă arăt că nu se va rezolva nimic așa.

Din SRI ar trebui să dispară sau nu, domnule, Rog, în primul rând, un om ca dumneavoastră? Ar trebui să dispară doamna general de brigadă Coldea Ioana? Coldea Ioana! Avem motive ușor de înțeles de ce e conflict de interese, însă interesați-vă, este în continuare acolo sau nu? Directorul direcției generalul de protecție internă din SRI ar trebui să dispară sau nu pentru că protecția internă ce face se ocupă să vadă cine este.

Este atacat din partea serviciilor din afară dar și cine din interiorul serviciului român de informații aduce atingere securității naționale inclusiv un om asemenea domnului Rog care de la sine putere spune că face inginerie socială cu băieții lui deștepți. Este o vorbă în România domnule general Rog: faci pe mă-ta vorbești fără mandat și vorbești prost.

Cum să spun, în numele, din punctul meu de vedere, în numele unei caracatițe de impostori neosecuriști care au dus România în stadiul de acum. Scopul acestei declarații sunt oamenii care vor merge la vot. Vreau să vedeți că un om asemenea mie, eu nu vorbesc de altcineva, care n-a avut legătură niciodată cu securitatea și cu neosecuritatea și în familie cu tot ceea ce înseamnă mizeria securității cu oamenii de afaceri care trag sfori și care pun impostori în funcții publice un om asemenea mie are tot dreptul să avertizeze opinia publică îndobitocită de TikTok și de show-uri cu Coldea la DNA, precum te-ai uitat la Netflix la un serial, la fel vă uitați, sunteți șterși pe creier, stimații mei prieteni.

Publicul acesta, pentru că atunci când intri în politică, inevitabil îți faci dușmani dacă spui adevărul. Pe mine nu mă interesează, de exemplu, publicul suburban al unei doamne care latră și nu mușcă pentru că este vai de mama ei. Nu mă interesați, prietenii mei, care o urmăriți pe ea. Sunt, cum să spun, produsele a unor astfel de oameni care șterg mintea milioanelor de sărmani.

Pe mine mă interesează politic oamenii care au ceva în creier și care s-au săturat de politicieni și de neosecuriști. Eu pe ei vreau să-i scot la vot. Și am vrut să vă arăt Cum un om ce și-a asumat un demers politic în AUR, până astăzi era urmărit de 4 milioane de oameni, iar după aceea a fost urmărit de 300 de mii de oameni.

Mie prietenii mei pe românește mi se rupe. Dacă nu vi se rupe de libertatea presei dumneavoastră, de libertatea de expresie, de libertate în general, ieșiți la vot. Pentru că eu, în conștiința mea, sunt foarte liniștit. Ceea ce se întâmplă din exterior asupra mea, nu pot controla. Aș avea mustrări de conștiință dacă eu aș face voit ceva mizerabil.

Iar aceste mustrări de conștiință, toți acești numiți din serviciile de informații, nu le au. Și vă mai spun ceva, tot ca informație de om care s-a mai ocupat cu jurnalismul de când? De la 17 ani. Păi prietenii mei, voi credeți că se va întâmpla ceva atâta vreme cât domnul numărul 3 sau 4 de la SRI care se numește Adrian Ciocârlan?

Avertisment.net a scris de mai mult timp cum toate legăturile prin domnul Coldea și tot Ilfovul, că mă ocup de Ilfov acum, legăturile total murdare duc la acest personaj, vreau și eu să văd că cineva se dezice de astfel de personaje. Vedeți, prietenii mei dragi, de ce AUR este catalogat cu ștampilă că e plin de proști și de extremiști?

Știți de ce? Pentru că, haideți să vă explic, pentru că în momentul în care ați avut pandemia, și am avut pandemia, când s-a declarat stare de necesitate sau stare specială, intră, conform prevederilor, un anumit protocol și pot să anulez libertățile voastre, măi, prin lege. Că e stare de necesitate, stare specială, stare de mamă-măsii.

Păi nu-i normal că atunci când popularizez că AUR este partid extremist un om precum Rog poate să spună domnule avem argumentul pentru apărarea democrației ca acești oameni să nu mai ajungă în societate la milioanele de oameni care să asculte un mesaj în schimb ajung milioane de români să vadă chiloții murdari ai tuturor zăpăcitelor, să vadă mizeriile pe care le scoate pe gură o inconștientă din politică, să auziți toate mizeriile.

Dacă eu aș prezenta numai circ, m-ați vedea. Dacă discutăm niște lucruri despre neosecuriștii care trebuie să iasă din politică suntem extremiști. Prin urmare, am făcut această declarație pentru a vedea că nu toți suntem proști. Iar libertatea de expresie este sfântă. Iar acești oameni din astfel de instituții, că este de la DICOT un om trădător, că este de la SRI, că este de la judecători, că este de oriunde, merită, merită pus în discuție.

După 34 de ani și cu asta închid, nu vă e rușine, stimați români, să vă fie frică de niște lichele? Sau să fiți dezinteresați de ceea ce se întâmplă cu libertatea politicii, în special în România? Pentru că e foarte ușor să stai să mănânci ce oi avea acasă, pentru că nu ce mănânci contează, ce scoți pe gura aia și din capul tău.

Și să spui, da, mă, sunt proști oamenii de la AUR, uite ce deștepți sunt cei de la PNL, uite ce politică aș face eu, faci pe mama. Pentru că dacă nu intri în arenă să-ți asumi ceva, dai din gură sau behăi, mă scuzați, este diferență între a face ceva și a crede că faci. Eu fac. Am vrut să vă arăt în ce țară trăim, cu ce ne confruntăm și rămâne la dumneavoastră alegerea de partea cui sunteți.

Pentru că a alege indiferența înseamnă să faci jocul exact al acestor oportuniști impostori. Din instituții strategice care folosesc instituțiile strategice pentru afacerile lor private. Eu dacă astăzi și cu asta închid aș face o declarație care ar jigni o minoritate de gen mâine n-aș mai fi în politică pentru că toți deștepții din societatea românească alimentați de ONG-uri din străinătate m-ar scoate pe tușă. Un general de la SRI care este căsătorit cu o judecătoare sau ce este domnia sa, care își permite să facă inginerie socială și să și afirme acest lucru, rămâne acolo.

Și eu vă întreb, mai aveți motive care să vă facă să stați în casă? Să vă umpleți burtica pe nou, duminică, sau să ieșiți naibii la vot și să ajutați societatea aceasta să nu intre într-o groapă pe care ne-o sapă acești ticăloși de neosecuriști. Vă mulțumesc frumos!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button