Politică

Sergiu Mihalcea (AUR): Iată cum se tem de popularitatea mea pe ILFOV și de opțiunea oamenilor din Ilfov de a vota Sergiu Mihalcea; pentru a lichida mafia PSD – PNL!

Iată cum se tem de popularitatea mea pe ILFOV și de opțiunea oamenilor din Ilfov de a vota Sergiu Mihalcea; pentru a lichida mafia PSD – PNL! Procentul adevărat pentru SERGIU MIHALCEA PE ILFOV. Zilele trecute, DC NEWS a publicat un sondaj realizat de ,,Argument”, evidentă comandă de a-l lăuda pe infractorul domn Thuma, PNL.

Domnul Thuma este cotat la 44 %! Pentru că Sergiu Mihalcea (AUR) deja real a crescut la peste 30%, marii ,,sociologi” de la DC News au pus între mine și dl Thuma pe dl. Andrei Nistor de la USR. Doar că acesta nici nu candidează la Consiliul Județean Ilfov, ci la Popești Leordeni, la primărie! Așa știe să facă jurnalism domnul Chiriac! Aceste sondaje false nouă ne fac bine!

Oamenii vor vota AUR! Și nu ne este frică de presiunile infractorilor PSD PNL care le fac prin interpuși! Am lăsat și comentariul doamnei socilog Mădălina Hideg SRL, mi s-a părut foarte simpatic! Cât despre Forța Dreptei mai bine ne-ar susține în totalitate pe noi!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button