Politică

Şeful Romarm a plecat în Serbia cu avionul, dar şi-a trimis dinainte şoferul cu maşina de serviciu 600 km să-l aştepte la aeroport

Șeful Romarm, Emanuel Ioana, a plecat cu avionul într-o delegaţie în Serbia. Dar şi-a trimis şoferul de la Romarm cu maşina de serviciu, din Bucureşti, pentru a-l aştepta şi prelua de la aeroportul din Belgrad.

Emanuel Ioana, şeful Romarm, a primit o invitaţie de la producătorul sârb de pulberi „Milan Bagojevic” pentru a participa în data de 17 mai la un eveniment dedicat împlinirii a 30 de ani de la reconstrucţia şi modernizarea fabricii.

Ioana a acceptat invitaţia, după care a semnat o delegaţie de serviciu pentru şoferul său de la Romarm, Florin Rotaru, pentru ca acesta să se deplaseze în Serbia în perioada 16-18 mai 2024. Ulterior, însă, a cerut să i se cumpere un bilet de avion, din banii companiei, pentru un zbor pe ruta Otopeni – Belgrad. Un avion AirSerbia a decolat de pe Aeroportul Otopeni în dimineaţa zilei de 17 mai, la ora 4:30, cu Emanuel Ioana printre pasageri.

În avion nu se afla şi şoferul, care plecase spre Belgrad cu maşina. După un zbor de aproape două ore, Emanuel Ioana a aterizat pe aeroportul din Belgrad. De unde a fost preluat de către şoferul său de la Romarm.

Emanuel Ioana a avut o escapadă de lux în Las Vegas, tot pe bani publici, la începutul anului, sub pretextul participării la un târg de armament.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button