Politică

Șeful de la Cotroceni e plecat în vacanță: Vă salută de la Londra!

Preşedintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, participă sămbătă la ceremonia încoronării Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea şi a Reginei Camilla, la Westminster Abbey. Șeful statului a publicat și o fotografie în care apare alături de soția sa.

„În această dimineaţă, înainte de Ceremonia încoronării Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea”, scrie Klaus Iohannis, sâmbătă pe Facebook.

Preşedintele Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, sunt de vineri la Londra. Ei au participat vineri, de la ora 19.00, la recepţia oferită de Majestatea Sa, Charles al III-lea şefilor de delegaţii, la Palatul Buckingham.

Sâmbătă, de la ora 13.00, Preşedintele României va participa la ceremonia încoronării Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea şi a Reginei Camilla, la Westminster Abbey.

Charles, în vârstă de 74 de ani, este încoronat oficial sâmbătă. Este cel mai în vârstă suveran care a urcat pe tron într-o linie genealogică ce datează de 1.000 de ani.

Mama lui Charles, regina Elisabeta, a murit în septembrie anul trecut după ce a domnit timp de 70 de ani.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button