PoliticăȘtirile 60m.RO

Șeful Casei de Pensii a aflat din presă că a fost demis

Laurențiu Tent a fost numit la șefia Casei Naționale de Pensii în luna decembrie 2019 de către premierul Victor Orban, același premier care luni, la solicitarea Ministrului Muncii Violeta Alexandru, l-a demis din funcție.

Orban a uitat să-l anunțe și pe cel pe care l-a numit anterior președinte al Casei Naționale de Pensii că l-a schimbat din funcție, acesta aflând de pe facebook, notează ziare.com.

„Am aflat din presă, de pe Facebook. Am avut o mare mirare, pentru că nu înțeleg motivul. Am avut discuții în ultima perioadă normale, instituționale!”, a susținut Tent, într-o intervenție telefonică, marți dimineață, la Antena 3.

Fostul președinte al instituției care se ocupă cu acordarea pensiilor românilor va fi înlocuit cu Tomita Murgoci, secretar de stat, până la numirea conducatorului instituției.

Tent susține că nu știe de ce a fost revocat din funcție.

„Sincer nu imi reproșez nimic. Adică evident, tot timpul, este loc de mai bine. Însă nu pot spune că am ceva să îmi reproșez. Oricum am de gând astăzi să trimit un raport de activitate cu ceea ce am reușit să realizez și ceea ce îmi doream să realizez”, a mai spus Tent.

Back to top button