Știrile 60m.RO

Se va ține de cuvânt? Firea gata să facă testul poligraf să aflăm dacă a luat șpagă sau nu

Gabriela Firea, primarul în funcție al municipiului București, declară că este gata să facă testul poligraf ca să știe Bucureștenii dacă a luat vreodată șpagă sau nu:

„Keep calm! Am fost si raman pro-testare! Raspund prezent oricarui tip de test. Viata si activitatea mea sunt carti deschise. S-au straduit diversi sa-mi rescrie biografia dar au obtinut efectul contrar. Oamenii nu pot fi pacaliti. Adevarul este mai puternic decat orice strategie costisitoare de campanie.

Daca ar fi cumparat masti, dezinfectanti si alte lucruri folositoare din milioanele aruncate in campanie, ar fi avut cu totii mai mult de castigat.

Mi-am facut toate testele solicitate pana acum. Raspund prezent si celor propuse azi, precum si celor viitoare.

Ii astept si pe ceilalti inscrisi in cursa pentru Primarie sa procedeze la fel.

Tratament egal, da?

In 4 ani, am fost cea mai controlata persoana publica iar institutia pe care o conduc cea mai verificata. Am iesit mereu bine din toate aceste evaluari, audituri, anchete, cercetari.

De aceea, toate defaimarile aruncate in spatiul public, in ultimele zile, se vor risipi de luni ca praful in neant.

Deci, haideti cu totii la teste. De oricare! Eu ma prezint! Unde? Cand?”

Cu toate acestea postarea pare mai degrabă făcută la mișto căci e puțin probabil ca fostul jurnalist să fie atât de bun la mințit încă să păcălească și testul poligraf. Ce înseamnă acest lucru, că nu va face nici un test deoarece știe ea prea bine ce s-ar descoperi.

Asta nu înseamnă că Nicușor Dan ar ieși negativ la un astfel de test. Este puțin probabil ca în întreaga sa activitate în care s-a judecat și a șantajat dezvoltatorii imobiliari să nu fi luat vreodată vreun ban.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button