Politică

Se rupe coaliția: Liberalii nu se mai înțeleg cu cei din UDMR

PNL iese de la guvernarea locală. Anunțul a fost făcut de președintele partidului, Adrian Cozma, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat și principalii lideri liberali.

Decizia a fost luată în unanimitate, a spus președintele PNL Satu Mare, care a arătat cu degetul spre conducerea UDMR, pe care o acuză de totalitarism.PNL iese de la guvernarea locală, a anunțat liderul liberal Adrian Cozma în cadrul unei conferințe de presă. Astfel, liberalii vor renunța la posturile de vicepreședinți și viceprimari la nivelul județului și municipiului Satu Mare.„Alegătorii noștri nu sunt de vânzare”, a spus Adrian Cozma.

„PNL nu dorește să participe la decizii care nu respectă legea, decizii care sunt contrare Constituției”, a spus liderul liberalilor sătmăreni.

Cozma a arătat cu degetul spre UDMR, arătând cu degetul spre condițiile impuse la angajarea în administrația publică locală, dar și la investițiile făcute în anumite școli, lipsa de transparență publică și investițiile programate pentru municipiul reședință de județ.

Adrian Cozma a spus că UDMR are dublă comandă, făcând parte din guvernul de la Budapesta și lucrează împotriva intereselor județului și municipiului Satu Mare.Liderul liberal a vorbit și despre faptul că, având în vedere prezența șefilor UDMR la Tușnad, asistând la discursul rasist al premierului Viktor Orban, s-ar impune ieșirea Uniunii de la guvernare

„Decizia noastră nu este împotriva cuiva, ci pentru cei care și-au pus spernața în Partidul Național Liberal și în îndemn pe sătmăreni să aibă în continuare încredere în PNL. Nu ne cramponăm de funcții, noi avem proiecte și funcții ‘om mai avea” , a spus Adrian Cozma.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button