Se reciclează politrucii. Senatul l-a numit pe Florin Moise în funcția de președinte al ANI

Distribuie acest articol!

Se reciclează politrucii. Senatul l-a numit astăzi pe Florin Moise în funcția de președinte al ANI. De altfel, Moise a fost și singurul candidat pentru această funcție.

Potrivit Agerpres, Florin Ionel Moise a fost numit miercuri, în plenul Senatului, pentru un mandat de patru ani, ca preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate. În favoarea lui Moise au votat 78 de senatori, înregistrându-se şi opt abţineri,

Cine este noul președinte al ANI?

Florin Moise este absolvent al Academiei de Studii Economice București și lucrează în Agenția de Integritate chiar din prima perioadă a înființării instituției. Timp de aproape 5 ani, în perioada septembrie 2008 – mai 2013, Moise a fost consilier în cadrul Cabinetului Președintelui ANI, cu o întrerupere de 8 luni, între august 2011-aprilie 2012, potrivit CV-ului publicat pe site-ul ANI, care nu precizează și funcția ocupată în această perioadă.

Din mai 2013, Florin Moise devine inspector de specialitate, primind atribuții de verificare a declarațiilor de avere si de interese. Pentru șapte luni, între aprilie – noiembrie 2017, a fost și șef serviciu în cadrul Direcţiei Generale a Inspecţiei de Integritate.

Din noiembrie 2017 este vicepreședinte al Agenției Naționale de Integritate și șef al Structurii de Securitate, coordonând activitățile de protecție a informațiilor clasificate. Florin Moise a urmat și cursul de 3 luni de zile, Diplomație și securitate, organizat de Institutul Diplomatic Român.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: