PoliticăPrima PaginăSocialȘtirile 60m.RO

Se încearcă un Tun imobiliar: confiscarea de UDMR a terenului de sport de la Arcul de Triumf

Ministrul tineretului și sportului a decis să confiște de la Federația Română de Rugby terenul de sport situat în zona Arcului de Triumf din București. În esență este vorba despre un tun imobiliar cu o valoare de zeci de milioane de euro executat cu sprijinul UDMR și a ministrului Eduard Novak.

„Alianța pentru Unirea Românilor se opune categoric confiscării ilegale a acestui teren. Am analizat situația împreună cu ceilalți colegi și am ajuns la o concluzie categorică: acolo se pregătesc niște acțiuni de natură penală și ministrul are știință de ele și prin acest lucru devine părtaș.

Terenul este unul de interes strategic național pentru sportul românesc, acolo se desfășoară competiții de nivel internațional și care nu se pot muta în altă parte.

Cineva dorește să lovească puternic în sportul românesc și se dorește ca noi să nu putem face performanță. Avem nevoie de performanță și sportul trebuie să fie susținut. Naționala de rugby a României a făcut întotdeauna cinste tricolorului românesc.

Îi spunem ministrului tineretului și sportului să se dea deoparte și să renunțe la aceste acțiuni ilegale. Nu este cazul ca pentru bani murdari să îi trădeze pe români. Se află într-o poziție importantă și a jurat credință, fiți un om de onoare și respectați-vă jurământul” a declarat Adrian Costea, senator AUR de Ialomița, pentru redacția 60m.ro.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button