Schimbare de tandem la PSD Dolj: Olguța Vasilescu și Cosmin Vasile, vârfurile pesediștilor la locale

Întrunit marți, 4 august 2020, Comitetul Executiv Județean al PSD Dolj a definitivat lista candidaților atât la nivel județean, cât și la nivelul Municipiului Craiova.
În conferința de presă, președintele PSD Dolj, Claudiu Manda a prezentat candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, în persoana lui Cosmin Vasile, vicepreședinte al CJ Dolj, și candidatul pentru Primăria Municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu.

Ion Prioteasa:
Sunt onorat să vă transmit un mesaj. Se împlinesc mai bine de 16 ani de când sunt în fruntea județului Dolj, ca președinte al Consiliului Județean. În această perioadă am fost onorat să reprezint județul, să vă reprezint pe dumneavoastră, să reprezint cetățenii județului Dolj, să-i reprezint pe colegii mei de la partid în toate împrejurările, în țară și în străinătate. Consiliul Județean Dolj a devenit o instituție foarte respectată.
Astăzi suntem într-un moment în care, moment ales strategic împreună cu conducerea partidului, să vă spunem că pentru mandatul următor de patru ani, PSD a hotărât să avem un candidat nou, să existe o schimbare, în persoana vicepreședintelui CJ Dolj, domnul Cosmin Vasile. De 16 ani este consilier județean, de peste șase ani este vicepreședinte la CJ Dolj, a participat la toate proiectele pe care le-a avut Consiliul Județean,de-a lungul timpului a ocupat funcții importante fie în domeniul sănătății, fie în domeniul culturii, protecției sociale sau la Primăria Craiovei. Tocmai din acest motiv credem că este persoana cea mai potrivită să poată să ducă aceste proiecte mai departe și să reprezinte în continuare PSD și Consiliul Județean. Sunt sigur că întreaga conducere a PSD este alături de Cosmin Vasile, este alături de noi. Această hotărâre a fost propunerea mea pe care i-am făcut-o președintelui partidului, domnului Claudiu Manda, de mai bine de șase luni, și consider că este momentul cel mai prielnic în care avem peste 80 de primari să poată să fie ales un nou președinte de consiliu județean care să poată să implementeze proiectele care au depășit stadiul de licitație și peste patru ani să nu ne punem problema cu cine iese PSD la alegeripentru funcția de președinte al Consiliului Județean și bineînțeles să ne gândim că tot domnia sa va putea face acest lucru mai departe.

 » Aflați mai multe detalii…

%d blogeri au apreciat: