EconomieSocialȘtirile 60m.RO

Scandalos: BCR percepea comisioane la donațiile pentru salvatorii din Suceava

Ștefan Mandachi, antreprenorul român care duce o campanie de strângere de donații pentru a ajuta Crucea Roșie Suceava, a spus pe pagina sa socializare că BCR a acceptat în cele din urmă să nu mai perceapă comisioane pentru donațiile făcute de români:

Ne zbatem pentri fiecare LEUȚ. Am negociat cu BCR să nu ne mai perceapă comisioane pentru donațiile pe www.1cm.ro. Ce credeți?Avem COMISIOANE ZERO LA ÎNCASARE. Mulțumim BCR. O repet pentru a zecea oară: toți banii, până la ultimul, se duc într-un cont special de la Crucea Roșie Suceava (NU Crucea Roșie Română) prin care facem achiziții transparente și aprig negociate cu furnizorii. 

Sigur că Ștefan Mandachi a dorit să fie un drăguț, dar noi înțelegem și dincolo de cuvinte: adică băncile din România percepeau bani pentru donațiile primite? Nu vă este rușine?

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button