JUSTIȚIE

Şapte persoane, prinse în flagrant în timp ce tranzacţionau mii de comprimate de ecstasy

Autorităţile judiciare au prins în flagrant şapte persoane, în timp ce tranzacţionau mii de comprimate de ecstasy, contra sumei de peste 60.000 de lei. Drogurile erau vândute consumatorilor din Bucureşti, Prahova şi Braşov.

”Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracţională a 7 persoane, într-un dosar de trafic ilicit de droguri de mare risc”, a u transmis, vineri, Poliţia Română şi DIICOT.  

Potrivit surselor citate, la data de 15 septembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au realizat o acţiune complexă în municipiul Braşov, în urma căreia 7 bărbaţi au fost prinşi în flagrant delict, în timp ce ar fi tranzacţionat 2.500 de comprimate de ecstasy, în schimbul a 62.500 de lei. 

”De asemenea, au fost imobilizate, pentru cercetări, 4 autoturisme, care ar fi fost folosite la comiterea faptelor. Din cercetări a reieşit că, în perioada august-septembrie 2022, 3 dintre bărbaţi ar fi comercializat droguri de mare risc consumatorilor din Bucureşti, Prahova şi Braşov, iar ceilaţi 4 bărbaţi ar fi intermediat relaţia cu cei care consumă şi ar fi asigurat locaţiile unde s-ar fi efectuat tranzacţia”, au transmis sursele citate.  

Anterior desfăşurării operaţiunii, a fost executată o acţiune, în cadrul căreia au fost capturate 150 de comprimate de ecstasy.  

În urma probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii şi au fost formulate propuneri de arestare preventivă faţă de 6 bărbaţi, iar un bărbat a fost plasat sub control judiciar. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button