Știrile 60m.RO

S-au înțeles: USR și PNL își fac propria campanie pro vaccinare la Cluj

Primul PNL Emil Boc va da curs propunerii de a începe propria campanie de promovare a vaccinării anti-covid 19, la inițiativa Alexandrei Oană, consilier local USR. „Am să dispun departamentului nostru să coopteze inclusiv pe consilierii locali interesați de acest subiect, precum și alte personalități locale”, a declarat Boc.

O campanie locală pro vaccin, desfășurată în paralel cu cea națională, i-ar încuraja pe clujeni să se vaccineze, consideră Alexandra Oană. În plus, chiar dacă oamenii au acces la informații despre rata de infectare și numărul de cazuri din municipiu, ar fi utile și informații constante despre evoluția campaniei de vaccinare.

„Cred că ar fi foarte util să facem un apel și să coagulăm un grup de lucru local, cu experți de sănătate publică de la nivel local, pentru că avem la cine apela, cu experți în comunicare, cu figuri publice locale, care împreună să lucreze la o strategie locală de promovare a campaniei de vaccinare”, a spus Oană, în ședința Consiliului Local, potrivit Monitorului de Cluj. 

Back to top button