Politică

S-a împuţit oraşul Untold-ului: Clujenii acuză că peste tot miroase a hoit

Cetățenii din Cluj se plâng, de câteva zile, că în oraș este un miros foarte puternic ”de cadavru” pe străzile din oraș, dar nimeni nu știe de unde provine. Primarul Emil Boc a dispus controale, dar deocamdată sursa mirosului nu a fost identificată.

„S-au făcut verificări la Centrul Integrat de Management al deșeurilor și am solicitat asociației co-metropolitane de la nivelul județului Cluj să vadă dacă acolo când se depune un depozit de deșeuri există vreo problemă. Deocamdată nu mi-au raportat că ar fi vreo problemă, rampa cealaltă, veche, este inactivă, nu există niciun fel de activitate care să denote producerea acestui miros. Am cerut, de asemenea, să vadă la stația de epurare dacă nu există vreo problemă și care să genereze un asemenea miros”, a declarat primarul Emil Boc.

Potrivit edilului, singurul loc unde se derulează practic activități este acest Centru Integrat de Management al Deșeurilor, care deservește întregul județ.

„Acolo, lucrurile, din câte au precizat până în acest moment colegii mei, se desfășoară conform procedurilor standard, dar vor fi accelerate verificările”, a mai transmis Boc.

Iată câteva din reacțiile clujenilor:

„În toate cartierele Clujului PUTE!”

„Nu se poate așa ceva! Nu pot să mă plimb pe stradă că mi se face rău de la miros și îmi vine să vomit! Locuiesc în zona Someșeni și un miros cumplit de gunoaie ne intoxică aerul. Nu pot să aerisesc casa și nici nu pot ieși din casă din cauza mirosului. Vă rog faceți ceva!”

„Miroase puternic a gunoi de două zile încoace în zona Mărăști/Someșeni. Nu se poate aerisi”

„Miroase îngrozitor a fecale și gunoi în Dezmir! Nu se poate sta cu geamul deschis pe căldura aceasta!!! Vă rog să luați măsuri!!”

„Se simte un miros îngrozitor de deșeuri în tot cartierul!!! Locuiesc în zona Plevnei și simt că mă sufoc de la mirosul oribil! Cred că în tot orașul, cum am citit pe grupul Facebook. Vă rog să luați măsuri”.

„Miros insuportabil în cartierul Gheorgheni și în aproape tot Clujul din câte am auzit. Este inadmisibil să se ajungă la asemenea amploare”

„Vă rugăm să faceți ceva cu mirosul de gunoi din tot Gheorgheniul. Stăm cu geamurile deschise pe căldura asta și miroase oribil și în casă. Ieșim afară, același miros grețos de WC. Oraș de 5 stele în care mp se vinde cu 2500 €”

„Tot Clujul este infestat de un miros insuportabil de canal. Garda de Mediu, Ecologia urbană, Poliția Locală, de ce nu iau măsuri?!!”

„Mirosul în cartierul Gheorgheni, ca și în tot Clujul, este de cadavru mort, se poate face ceva?”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button