Rușine națională: Primul spital după 30 de ani

Distribuie acest articol!

Spitalul din municipiul Fălticeni, a cărui construcţie a început în urmă cu 30 de ani, urmează să fie deschis mâine. Spitalul din Fălticeni este singurul construit de la zero de statul român, după Revoluţie. Practic este o rușine națională. Spitalele noastre sunt vechi și nu mai corespund standardelor de securitate moderne de aceea majoritatea nu au autorizație ISU.

Unitatea sanitară a fost dotată cu aparatură de ultimă generaţie şi a primit toate avizele şi autorizaţiile necesare. Despre deschiderea noului spital a vorbit din partea Ministerului Sănătăţii doctorul Vass Levente.

„Aţi reuşit să construiţi un spital nou şi am reuşit împreună, peste criterii politice, partide politice, să construim acest spital. 15 mii de metri pătraţi, este foarte important, la 240 de paturi, care este un număr rezonabil, sustenabil, pentru că nu ajujnge să faci, trebuie să te şi gândeşti cum o să susţii, cum o să susţii din punct de vedere medical, din punct de vedere financiar.”, a declarat Vass Levente.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: