Internațional

Rusia oprește livrările de gaze către Polonia

Livrările de gaze din Rusia către Polonia au fost oprite, iar la ministerul pentru climă a fost creată o echipă de criză. Onet relatează pe această temă. În cursul zilei de astăzi vor fi făcute anunțuri oficiale pe această temă.

Potrivit Onet.plRusia a oprit livrările de gaze către Polonia.

„Nu există încă niciun anunț din partea Rusiei dacă aceasta este o îndeplinire a ultimatumului cu care Vladimir Putin a amenințat recent. Se așteaptă ca anunțurile oficiale în acest sens să fie făcute în cursul zilei de astăzi”. – se arată pe site, potrivit businessinsider.com.pl.

„Informația mai întâi despre o reducere semnificativă a transportului de gaze și apoi despre suspendarea acestuia a fost confirmată astăzi neoficial de Onet atât unor surse guvernamentale, cât și Companiei poloneze de petrol și gaze (PGNiG). Rușii nu au informat partea poloneză cu privire la motivele suspendării livrărilor” – Onet raportează.

Business Insider Polska a trimis o întrebare oficială pe această temă atât către PGNiG, cât și către Gaz-System. Se așteaptă răspunsuri.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button