Roșiile românilor nu au loc pe tarabe și în supermarket

Distribuie acest articol!

Situația agriculturii românești devine dezastruoasă de la an la an, iar clasa politică conducătoare nu face altceva decât să distrugă cu ferocitate tot ce e românesc și produs local.

Agricultorii români nu își pot vinde produsele în piețe din cauza așa numiților samsari aflați în subordinea barorilor politici locali, nici nu mai putem vorbi de giganții alimentari care au năpădit precum buruienile orașele și satele României.

„Roșiile producătorului român din comuna Lumina, județul Constanța nu au loc pe piața mafioților ce controlează piețele din județ. Cu toate că, prețul la tarabă este între 4,5 – 6 lei/kg, producătorul nu poate primi mai mult de 2,20 lei/kg. Roșiile coapte pe drum în timpul trasportului din Turcia sau Grecia cu ajutorului ierbicidului ETHREL introdus pe timpul creșterii, sunt mai căutate de români. Păcat că nu reușim să ne trezim și să consumăm produse românești naturale. Producător: Romica Simion Contact: 0733565853”, notează deputatul AUR de Constanța, Dumitru Viorel Focșa.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: