Românii indignați de uciderea ursului brun reacționează: Au luat cu asalt pagina de Google a castelului deținut de prințul Emanuel von und zu Liechtenstein

Distribuie acest articol!

Sute de români indignați de uciderea ursului brun au luat cu asalt pagina de Google a Castelului din Riegersburg, aparținând prințului Emanuel von und zu Liechtenstein, care este acuzat de braconaj.

„Arthur, Romania”, „Justice for Arthur”, „Je suis Arthur”, acestea sunt principalele mesaje care lăsate de sute de români în ultimele ore pe pagina din Google a Castelului din Riegersburg. Mai mult, cei care postează comentarii acordă castelului o stea, ratingul scăzând de la 4,6 (din 5) la 2,9, în doar câteva ore. Și continuă să scadă, deoarece comentariile nu s-au oprit.

Sursa: Google, Riegersburg Castle

Castelul Riegersburg este un castel medieval situat pe un vulcan latent, la o înălțime de 450 de metri, deasupra orașului Riegersburg din regiunea austriacă Stiria. Castelul este deținut de familia domnească din Liechtenstein și conține un muzeu cu expoziții temporare. Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein este membru al monarhiei din Liechtenstein și apare online drept proprietar al castelului din Austria.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: